Alla hjärtans dag – Lyckans dag

2019-02-14

En dag i kärlekens tecken! Men inte kunde jag tro min lycka när jag fick meddelandet att jag blev antagen med inte bara en utan 3 noveller i en kommande antologi!

Boken kommer innehålla 26 noveller av 20 olika författare på ämnet ‘Lycka’. Vi kommer alla att få skriva ett författarporträtt och bifoga foto som presentation av oss som författare. Just nu arbetas materialet igenom och ska redaktörsläsas för eventuella korrigeringar. Det ska beslutas vad boken ska heta och en skiss på bokens omslag ska göras.

Jag återkommer med mer info om hur arbetet framskrider och när en bok väntas kunna presenteras!

Jag blev senast publicerad under 2017 i tête-bêche antologin ‘Fuck mobbning’ på Idus Förlag.

Klart jag fick fina blommor (och chips) av mannen i mitt liv när jag kom hem efter jobbet!

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *