Bokmässan är digital

2020-09-24

Planen var att jag skulle åkt till höstens bokmässa i Göteborg och träffa Ariton Förlag och medförfattare till novellsamlingen ‘Ögonblick av galenskap’ där min novell ‘Tvillingsjäl’ medverkar.

Jag såg under våren fram emot detta men insåg med pandemins framfart att det inte skulle bli möjligt. Besvikelsen var stor. Att träffa förlag och övriga författare och umgås med människor inom bokbranschen var ett naturligt steg för att utvecklas i min roll som författare och ge mer inspiration till framtida texter.

Bokmässan är inte öppen för besök i år men de har gjort en fantastisk digital mässa.

Via Bokmässan Play kan man följa olika seminariet och framställningar inom bokkultur och författarmöten. Ämnen att lyssna på inom hälsa, populärvetenskap, matlagning, serier och skola m.m. På seminarierna kan man lyssna på frågor som vikten av yttrandefrihet, bibliotekens roll i samhället, skolans utveckling eller de senaste deckartrenderna. 

Surfa in på www.bokmassan.se och ta del av material under fyra dagar. Om du skapar ett konto kan du nå filmerna även när de inte sänds ‘live’. Bokmässan pågår 24-27 september.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *