Högskoleplugg i all ära

2021-03-17

Väntans tider är tuffa. Tur att man har mycket annat att lägga tiden på!

Äntligen kom rättningen av mina senaste inlämningsuppgifter från IT-kursen på Högskolan i Gävle som jag väntat på. Hjärtat tog ett skutt i bröstet när jag såg att mailet kommit till inkorgen. Med darrande händer och ryckiga fingrar klickade jag upp för att få svaret…

Det två inlämningsuppgifterna var godkända! Dessutom fick jag B i betyg på mitt första PM sedan gymnasiet. Det var en befrielse då jag inte arbetat med akademiska texter sedan denna enda gång i gymnasiet för 25 år sedan, jag minns att jag inte förstod mig på det då.

I helgen lämnade jag in en uppgift gällande programmering. Det är inte min starka sida. Jag har en dröm om att kunna programmera för jag tycker om logiken och matematiken i det. Men det visade sig att det är klurigare än jag kunde tänka mig – jag börjar acceptera att programmering nog inte är något för mig. Svaret på detta test låter vänta på sig ytterligare en tid.

Halva terminen har gått och jag trivs verkligen med att studera igen!

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *