I tider som dessa

2020-04-28

Det mesta är inställt och konserter har intagits från soffan. Både Danny Saucedo, GES och Nanne Grönwall har sänt gratiskonserter på sociala medier för att sända glädje och hopp till människan. Det är fina initiativ.

På tisdagar klockan 14 kan man följa Terrific tuesdays via Pulsen på nätet, de sänder sina digitala konferenser live från Globen. Det är gratis men om man väljer att ge ett frivilligt bidrag går allt överskott till WHO:s fond COVID-19 Solidarity Response Fund. Idag sjöng sångerskan/läkarstudenten Anna Bergendahl för oss, även John Lundvik har medverkat tidigare. http://pulsen.se

Jag har själv tyvärr inte skrivit på ett tag. Mina skrivprojekt haltar. Jag har drabbats av den sjukdom som är på allas läppar detta år – Covid19. Jag har varit hemma sjuk i nästan två månader och har en bit kvar. Dock är jag på rätt väg, hoppas jag. För denna sjukdom är oförutsägbar och hoppar ryckigt fram och åter som en pendel. Ena dagen känner man sig bra, redo att ta sig an något vardagligt för att i nästa återigen ligga i feberfrossa med rosslande lungor. Drömmen är att vara immun när det är över, men mycket känns ännu oklart med sjukdomen. Jag är tacksam att jag inte drabbats hårdare, mina tankar går till de drabbade och deras släkt och vänner.

Jag ber er alla att tänka er för och följa restriktioner och föreskrifter. Detta är något jag önskar att ingen behöver uppleva. Skippa även risksporter för att inte belasta sjukvården i onödan. Skidbackarna och motorcykeln finns kvar senare i ett bättre läge.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *