NaNoWriMo update

2021-11-06

WoW! Vilken kick. Communityt är fantastiskt med möten på Discord och Twitch. Ordsprintar och pepp för att skriva mer och hitta skrivande vänner.

Men jag fokuserar mest på att skriva. Jag har upptäckt något med min historia. Flera saker. Mina karaktärer talar till mig. Cecilia, Håkan, Lukas och Tony. Med flera. De har vänner och fiender också.
Åh Tony! Jag lider med honom. Och blir förbannad för det han gör.

igår slutade jag på totalt 10 910 ord. Totalt. 20% avklarat. På 5 dagar. Om jag håller det tempot är jag klar redan den 23 november, men man vet aldrig om man behöver hoppa över en dag.

Svek.

Det är arbetsnamnet på min text. Det är inte i närheten av vad den kommer heta när jag är färdig med den. Om jag blir klar. En psykologisk thriller ur tre perspektiv – alla män. Vilket är en utmaning för mig som kvinna. Men vi är nog inte så olika som vi ger sken av att vara. Eller så kan jag använda mig av erfarenheter och fantasi när jag böjer verkligheten.

Men nog nu, jag måste fortsätta skriva. Två timmar går fort och jag vill ligga i framkant om jag får en svacka någon dag. Det är dömt att hända.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *