Skrivmaskinen är öppen för anmälan!

2021-10-26

Under några dagar är det möjligt att anmäla sig till Skrivmaskinen – ett medlemskap för skrivande människor. Har du en dröm om att skriva klart ditt manus och få det utgivet? Detta medlemskap kan vara vägen till din dröm!

Anmäl dig till Skrivmaskinen här
Begränsad tid för anmälan – anmälan stängs 2 november

Du tycker att din historia är skräp. Och att du skriver som en kråka. Vem skulle vilja läsa detta, undrar du. Du ser några guldkorn men har ingen aning om texten faktiskt har något värde.

Alla har vi varit där. Vissa dagar tittar man på sin text och tycker att det är rena rama bestsellern. Nästa dag vill man kasta ut den till kråkorna. Skrivandet är ett ensamt arbete. Tvivlet är nära. Många gånger vill man ha någon annan att prata med, någon att fråga, någon som läser ens text och tycker till, skriver hjärtan i marginalen, hejar på.

Låt 2022 bli ditt skrivår. Visste du att ca 40% av det vi gör varje dag är invant beteende. Jag vet, helt galet! Men det är en bra sak. För då kan du ändra mycket av det du gör under en dag. Du kan träna dig att ändra dina vanor. Du kan se till att börja skriva, inte bara prata om det.

Kom med i Skrivmaskinen, lär dig mer och få allt stöd du behöver för att du ska skriva klart din historia. Se till att skriva klart din historia under 2022, skicka den till förlag eller ge ut den på egen hand. Ta din skrivdröm på allvar!

2022 är året då du gör det du älskar, då du känner dig lycklig för att du skriver och skapar, inspirerar andra som också älskar att skriva och blir inspirerad och utvecklar ditt skrivande.

Bli en i gänget med medlemmar som gör det de älskar: att skriva.

Skrivmaskinen är skapad för dig som vill komma i mål med din historia. Det händer mycket i medlemskapet, och du deltar i det du vill och det som utvecklar dig.

Du kan till exempel ingå i en responsgrupp, där ni lämnar texter till varandra, läser dem och ses live vid ett tillfälle varje månad och pratar om texterna.

Två söndagar i månaden har vi skrivsöndag med övningar som ska sätta igång din kreativitet.

Varje månad fördjupar vi oss i ett tema, som t.ex. dialog eller struktur.

Allt utom skrivsöndagar och responsgrupper spelas in, så du kan se det i efterhand.

Vill du också komma i mål med din historia, utveckla ditt skrivande och kanske ta reda på varför du har fått en eller flera refuseringar? Då är Skrivmaskinen rätt för dig.

I Skrivmaskinen hålls workshop varje månad. Nytt tema, nya övningar, nya arbetsbok. Skrivcoachning live, författarbesök, Lektören redigerar i manus, mm. Allt för att du ska utveckla ditt skrivande.

?Bonus: 800 ord läsning med kommentarer och utlåtande, 20% rabatt på mina tjänster och utlottning varje månad.

? Extra bonus för dig som betalar för 6 månader direkt.

Följande workshops får du som bonus:
? Hitta din bokidé
? Bygg din karaktär
? Skapa en struktur
? Lär dig att gestalta
? Basera din historia på scener
? Karaktärisera med miljöskildring
? Välj det bästa perspektivet för din historia
? Sätt ord i din karaktärs mun
? Vad förväntar sig läsaren av din genre?

Bli en del av gemenskapen. Kom med och skapa text, prata text, andas text. Välkommen, du också! ?

Anmäl dig till Skrivmaskinen här
Begränsad tid för anmälan – anmälan stängs 2 november

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *