Stockholms filmfestival 2020

2020-11-07

Åhå vad betyder ett år…

Det här året har inte varit som något annat. Jag fick ställa in mitt volontärskap hos Stockholms filmfestival. Volontärer behövdes även i år och jag blev tillfrågad men det kändes inte rätt. Jag arbetar hemifrån för att undvika kollektivtrafik och att umgås med folk så hemma kommer jag att förbli.

Festivalen spänner från 11-22 november. Antalet filmer i år är halverade till 75 stycken från 42 länder och ett antal av dessa kan ses via Festival On Demand på internet – jag kommer självklart recensera de jag sett på distans!

Fyra officiella Oscarsbidrag visas under festivalen – Grekland, Iran, Palestina och Schweiz.

Nedan följer de filmer jag sett i år:

Bad Hair

En satirisk thriller där utseende går före när man slår sig fram mot toppen. Hårresande skräck med komiska inslag. För dess nytänkande idé som kan bli kult ger jag den 3 av 5 lindor.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras.