Studierna går mot sitt slut

2021-05-05

Jag fick ett nytt jobb på min avdelning under april och fick börja nästan omgående. 12 april var första dagen på nya jobbet! Min plan var innan detta att fortsätta studera till hösten men jag gjorde ett nytt livsval istället.

Då jag endast arbetar 50% pga mina IT-studier (t.o.m. 4/6) blir det tufft att hinna med att lära sig allt innan mina företrädare går i pension sista maj. Men jag kämpar på med att lära mig både inom högskolestudier och inom mitt yrke. Det blir mycket excel framöver vilket varit ett mål för mig att lära mig ändå. Jag har gått en gratiskurs inom excel under studietiden men behöver nog mer framöver.

Jag har några sista övningar kvar på min IT kurs innan min studietid är över. Parallellt går jag även en skrivkurs för att utveckla scener till min kommande roman. Det är ett spännande projekt och romanen växer fram för varje vecka som går.

För mig är det viktigt att strukturera min tid och tydligt avsätta tid för de olika uppgifterna. Mycket på gång nu!

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras.