Åter i arbete

2020-08-03

Jag såg fram emot att återgå i arbete och träffa de kollegor som fanns på min arbetsplats. Många har omplacerats till andra lokaler för att vi inte ska sitta för nära varandra men möjligheten att arbeta hemifrån har minskat. Vi bör inte sitta vid samma bord vid lunchen och har tillbörligt avstånd mellan arbetsplatserna.

För mig innebär det en resväg på 2,5 timmar/dag och viss oro för min och andras hälsa. Min egen hälsa är inte mitt största bekymmer, jag oroar mig mest för att bli ansvarig för att andra personer behöver sitta nära varandra på tåg och tunnelbana, eller att jag som redan haft Covid19 nu ska få det lindrigt och smitta andra i min närhet.

Munskyddets vara eller icke-vara är en gåta men jag gillar att ha det för att visa min ståndpunkt. Att jag bryr mig och att jag inte skäms för det.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *