Hemester

2020-08-02

Härliga ledighet! Lite konstigt var det att lämna arbetsrummet i villans övervåning och inte ta emot samtal. Märklig känsla när ens hem blir arbetsplats och sen återgår till att bara vara hem igen.

5 veckors semester! Eller hemester till största delen. Jag fortsatte att vara duktig under semestern med träning och mindre intag, för det är under semestertid man annars äter och dricker som mest. Visst låter det tråkigt? Jag var motiverad och för mig var det en utmaning värd att utföra. Jag behöll vikten under hela perioden även om jag inte gick ner mer.

Att vara hemma och såsa är härligt. Det är skönt att inte ha för mycket planerat och vädret var ‘svensk sommar’, regn och soliga dagar om vartannat. Lata dagar hemma, katterna var nöjda. Det här måsta vara deras bästa tid! Jag har varit hemma i 5 månader pga sjukdom, hemarbete och hemester.

Kissarna stormtrivs

Vi smällde upp tältet på tomten i riktig hemester-anda och låg i det när det regnade och tittade på film på plattan.

Under våra sista veckor var vi iväg på några campingturer både med tältet och med husbilen. Det var mysigt att uppleva en annan plats. Vi besökte vår favoritcamping utanför Östhammar där vi tältade och besökte klipporna i Öregrund.

Husbilen tog oss till Västerås och Köping.

Allt har ett slut, solen gick ner över en semester med många trevliga stunder.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *