Förväntan på det nya året

2021-12-31

2020 var inget trevligt år. Det är borta, snudd på överhoppat. Dränkt i sina sorger och nedtryckt i skorna.

2021 – Vad ska vi säga om det?
Det var också ett speciellt år i pandemins spår. Jag studerade IT och gick ut med högsta betyg från distanskursen. Arbetade 50% under våren, även när arbetstiden ökade till 100% utfördes arbetet mestadels hemifrån. Tänk att sedan jag började arbeta i stan igen oktober 2019 har jag endast arbetat på arbetsplatsen ca 5 månader!

Fick en ny tjänst i april. Fokuserade stundtals på skrivandet och var löpande med i medlemskapet ’Skrivmaskinen’s möten. Den månadsvisa responsgruppen då vi ger feedback och tips på varandras texter var mycket givande och gav mig en välbehövlig spark i baken. Publicerades i appen Time to Tell med två ljudnoveller till.

Semestern intogs i Sverige, mestadels i tält eller hemma.
Ena katten fick urinsten men det slutade väl.
Novembers NaNoWriMo gav mig 51 000 nya ord till romanen jag hoppas slutföra. Där har jag funnit nya bekantskaper. Men november kom också med sjukdom och elände som fortsatte in i december.


Födelsedagen och julen firades i en liten skara och med katterna och nyåret kom och gick med sprakande fyrverkerier och skinande himmel.

Under nästa år ska jag bekanta mig med två nya chefer och nya arbetskamrater då mitt befintliga team ska sluta. I januari väntas mitt första syskon-barn-barn och min roman ska växa och födas.

Nu är jag nyfiken på vad 2022 mer kan bjuda på!


Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *