Peter Jöbacks hjärta är stort

2018-11-03

 

Idag var det dags för ännu en härlig mor/dotter-dag. Mamma och jag bokar in musikaler och teatrar för att umgås och passa på att äta gott.

Vi är båda förtjusta i Peter Jöback så när det släpptes biljetter till hans nya show var jag inte sen att beställa biljetter. Vårt begär av att sitta längst fram fick mig att boka biljetter i dyraste laget men utan min vetskap ingick lunch i biljettpriset! En trevlig överraskning!

Lunchen intogs på Cirkus restaurang innan föreställningen. Det var första gången jag åt där men vi blev glatt överraskade. Det var en trevlig trerätters. Mycket gott, vi blev mätta och belåtna innan det var dags att placera oss i salen för underhållning.

 

Peter Jöback…vad kan man säga. Mamma och jag har sett honom live ett antal gånger. Förvånat gapade vi under föreställningens inledning. Varför dök han aldrig upp? Det var dans och koketteri, fina kulisser men ingen Jöback..? Men så några minuter senare tog han över scenen på sitt fantastiska vis.

Föreställningen var inte likt något jag sett tidigare, det var en resa genom Jöbacks liv från liten pojke till idag. Alla sitt livs och barndoms fasor presenterade han för oss. Som vanligt gick jag inte från en Peter Jöback-föreställning utan att fälla några tårar över vad han fått uppleva under sitt liv.

Fem Lindor av fem möjliga

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *