Skrivandet på paus, men ändå pågår det!

2020-07-05

Jag har inte skrivit något nytt på länge, eller arbetat på min roman. Orken och inspirationen har saknats.

Arbetet på mina antagna texter har dock fortgått och jag är nu publicerad i appen SNICKS – den går att skaffa och testa kostnadsfritt där appar finns. Där finns min chatstory ‘Time will tell’ om ett par som bokar ett Escape room med förvecklingar. Jag fick idén efter att jag själv fick biljetter till ett Escape room i avskedspresent när jag bytte arbete.

Förberedelser inför lanseringen av novellsamlingen ‘Ögonblick av galenskap’ via Ariton Förlag har även de fortgått under våren/sommaren. Lansering av novellsamlingen var planerad till bokmässan, men då den är digitaliserad i år pga Covid-19 sker lanseringen istället den första helgen i september. Ser fram emot att se hur boken blev! Det är min femte publicering i bokform, men det är lika spännande varje gång.

Jag är så pepp på att läsa novellerna mina medförfattare skrivit. Ämnet är spännande – hur galet kan det bli? Hur har de tänkt? Hur kommer boken att beskrivas?

Jag återkommer med mer information vid lanseringen!

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *