Inte nöjd – Forever Living räddaren

2020-07-01

Jag gick ner ca 2 kg på tre veckor. Trots mina framsteg under juni månad och med 5 veckors semester framför mig som startade den 29 juni var jag inte helt nöjd. Jag ville se mer förändring på min kropp.

Då jag är återförsäljare åt Forever Living Products inom hälsa och tillskott läste jag på lite extra om deras hälsoprogram vilket jag inte haft motivationen att testa tidigare.

C9 – ett program då du äter mindre under 9 dagar för att kickstarta kroppens förbränning och starta upp inför träning och kroppsförändring.

F15 – ett program som innehåller riktlinjer för matintag och träningsvideor. Programmet finns i tre nivåer. Övningarna innehåller både uppvärmning, pass, nedvarvning och yoga. Då jag startat min träningsresa valde jag mellannivån. All träning och kostråd är anpassade utifrån ett ganska aktivt liv och träningen ökar hela tiden intensitet och ansträngning under 15 dagarna.

Jag startade C9 veckan innan semestern startade. Jag arbetade fortfarande, men eftersom jag arbetade hemma, fungerade det bra att inte äta så mycket och ta det lugnt. Efter de 9 dagarna hade jag gått ner ytterligare 2 kg. Jag hade nått mitt mål på 60 kg!

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *