Skrivmaskinen

2021-08-29

Planen under våren var att få tid att skriva på min roman som går under arbetsnamnet ’Sveket’. Jag trodde att jag skulle få tid över mellan IT-plugg vid tjänstledighet för studier, hemarbete, vara kattmamma, sambo och husägare. Mitt i allt fick jag ett nytt jobb och tiden liksom försvann.
Vad tror ni hände? Rätt gissat – jag tog mig inte tiden att fokusera på mitt skrivande. Livet kom i vägen, eller sanningen är att jag felprioriterade min tid.

Dock hann jag vara mer aktiv i Skrivmaskinen, ett fantastisk medlemsskap där Zoom-möten innehållande workshops, författarbesök och responsgrupper varvas månad efter månad. Jag har mött skrivande personer att dela det annars ensamma värvet med. Medlemskapet har gett mig flera aha-upplevelser i mitt arbete med texten. Jag insåg till exempel att min huvudkaraktär var en av mina bifigurer och historien fick en annan vändning!

Jag har lärt mig mycket under året som gått sedan starten i våras och rekommenderar medlemskapet varmt för andra skrivande människor!

I slutet på oktober kommer det öppna upp för fler att ansluta sig – ta chansen! Jag återkommer med mer info om detta i slutet på oktober.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras.