Ny publicering i påsk

2021-03-29

Min deckarljudnovell ‘Blod mot blod’ publiceras i appen Time To Tell i en samling av noveller påsken till ära.

Lagom till påsk lanseras en ljudantologi med deckare. Min novell ’Blod mot blod’ är ett av bidragen! Jag har även bidragit med att namnge antologin. Detta är tredje antologin jag medverkar i via appen Time to tell. Ladda ner appen och lyssna!

Var med på lanseringen 31/3 genom att anmäla dig här:
https:// timetotell.kartra.com/page/lansering

Denna genre är helt ny för mig. Det är inte min favorit att läsa. Det var intressant att svänga med orden kring poliser och brottslingar och utforska dessa utrymmen, brottsplatser och förhörsrum.
Det var en osannolik destination för mig men man kan resa till alla möjliga och omöjliga platser i sin fantasi där berättelser byggs! Det var även mitt förslag på namnet på antologin som föll skaparna på läppen. Den heter: Time for crime – Äggande berättelser i påskens tid

Skaffa appen Time To Tell och lyssna på min och andras noveller i påsk!


Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras.