Bli co-owner i NOVLR skrivarapp du med!

2023-11-02

Vad är Novlr?
Novlr är en online-app för att skriva romaner som innehåller en ordbehandlare, en instrumentpanel för framstegsspårning och exportmöjligheter för ditt manus. Dess molnbaserade plattform säkerhetskopierar automatiskt ditt skrivande när du är online, så det är i princip Google Dokument gjort speciellt för författare.

Just nu använder jag NOVLR för att skriva under NaNoWriMo, ett skrivevent som pågår hela november. Se mer på www.nanowrimo.org och häng på du med! NOVLR kan synkas till NaNoWriMo.org och lägger då automatiskt in mina ord i systemet.

Tanken är att under pepp och glada tillrop från skrivande människor över hela världen skriva ett råmanus – ett första utkast på en bok. 50 000 ord på en månad eller 1 667 ord i snitt varje dag i 30 dagar. Efter detta har man en grund att arbeta vidare med.

Jag har redan ett manus på närmare 90 000 ord men kommer använda NaNoWriMo för att få pepp att skriva och arbeta på mitt befintliga manus varje dag. Det kommer inte bli 50 000 nya ord i manuset men förhoppningsvis kommer några ord innefatta en tydligare synopsis och en helhetssyn över mitt manus som längre fram gör att jag närmar mig mitt mål att bli färdig.

Det är dag två på november och jag har redan skrivit ca 3000 ord.

Jag har nyligen blivit delägare på Novlr. Det är skrivplattformen jag använder, och det är den enda jag har sett som ägs av skribenterna som använder den.

Att vara delägare är jättebra. Vi får vara med och bestämma vart Novlr är på väg, kan delta i styrelseval och hjälpa till att göra det bättre och bättre. Och den bästa delen? Novlr har åtagit sig att ge vinster tillbaka till författare.

Om du använder min länk nedan kan du hoppa över väntelistan och gå med i vår community av författare-ägare redan nu.

https://novlr.org/co-ownership?referral_id=64ebc21594aece71a0a30a0c&co_ownership_invite_code=waveone093

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *