Skrivandets glädje och fasa

2018-10-28

Jag har fått en möjlighet att få mitt manus lektörsläst – kostnadsfritt! En lektörsläsning kan kosta 5-10 tusen kr så det är klart man vill vara med! För att mitt manus ska bli utvalt i februari behöver jag få det så klart det bara går inför läsningen.

Dags att börja redigera på riktigt! Det här är kanske just den sparken i rumpan jag behöver för att sätta igång.

Min roman på ca 80 000 ord skrevs till största delen redan under år 2015 och har legat i träda till förmån för andra bokidéer och dikter. Det är en relationsroman som handlar om två tvillingsystrars liv och relationer under sent 1900-tal.

Jag inser att jag behöver skriva synopsis för att få ihop alla delar ordentligt. Karaktärerna måste även de utvecklas och historien måste få en huvudhandling med några parallella berättelser som vävs ihop snyggt mot slutet.

Följ min redigeringsresa under de kommande månaderna. Jag behöver allt stöd jag kan få för att ro detta iland!

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *