Spirande frön och bristande knoppar

2022-03-21

Solen skiner och värmer upp min fantasi.
Jag har varit med i en skrivtävling igen. Priset var ära och glada tillrop. Jag har väntat och sett andra skrivande personer rösta och ge skriftlig feedback på mitt bidrag. Under en period var jag på delad förstaplats!

Här följer pitchen. Låter det intressant? Jag funderar på att utveckla de fyra sidorna till en romance framöver. Det hade jag aldrig trott om mig själv! Men visst kan döden finnas även i romance? ?

Beelzebub’
Jag önskar att jag aldrig lämnat sängen idag. Eller skaffat en katt. En dråplig historia om dagen efter för mycket rödvin – om ett sent uppvaknande, ett smärtande huvud … och en satans katt
?‍⬛

Slutligen kom jag tvåa av 23 medverkande noveller. Det är inte kattskit. Jag tackar katten Beelzebub.

Jag finner det uppfriskande att mixa det massiva arbetet att få en hel roman på plats med att skriva korta noveller. Skrivandet är ett ensamt värv och att få feedback är guld värt! Det ger en boost och en knuff i rätt riktning mitt i sitt eget tvivel och självhat. Fingret hoovrar ofta över delete-knappen, för att man i nästa ögonblick får höra av någon att det faktiskt är bra!

Smaken är dock som baken – delad -och ger inte ögonblicklig insikt i om det verkligen är sant. Just där och då får det mig iallafall att fortsätta.

Kämpar vidare, jagar min dröm. Hur det går eller hur det blir till slut återstår att se.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *